GENLARNI SUNʼIY SINTEZ QILISH VA REKONBINANT K-DNK LAR ORQALI TRANSFORMATSIYA QILISH - Odiljonova Dilshodaxon Jasurbek qizi; Yo’ldashev Abduvali Alisher o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Ushbu maqolada gen muhandisligi rivojlanish tarixi, X. G. Korana tomonidan asos solingan sunʼiy gen sintezi va zamonaviy rekonbinant k-DNK texnologiyalarining oʻrni tahlil qilindi.