XULQ-ATVORNING PSIXOFIZIOLOGIK ASOSI - Mohinur Avazbekova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Xulq-atvorning psixofiziologik asosi insonning ruhiy va jismoniy holati o’rtasidagi murakkab aloqalarni o’rganadi. Ushbu maqolada xulq-atvorning psixologik va fiziologik omillari, ularning o’zaro ta’siri va inson rivojlanishidagi roli ko’rib chiqiladi.