TA’LIM TASHKILOTLARIDA ALOHIDA YORDAMGA MUHTOJ BOLALARNI TA’LIM OLISHINI QO’LLAB QUVVATLASH - Ashurova Maftuna To‘ychi qizi; Dilnoza Olimova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim tashkilotlarida alohida yordamga muhtoj bolalarning ta’lim olishini qo’llab-quvvatlashning ahamiyati, usullari va pedagogik yondashuvlari yoritilgan. Shuningdek, inklyuziv ta’lim jarayonida o‘qituvchilarning roli, individual yondashuv va zamonaviy metodlardan foydalanish zarurligi haqida so‘z yuritiladi. Maqola alohida yordamga muhtoj bolalarning jamiyatga moslashuvi va ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan.