BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA INGLIZ TILINI O‘ZLASHTIRISHDA VISUAL YONDASHUVNING O‘RNI - Abdullajonova Shahnoza Qudratillo qizi; Qobulova Xilola Mavlonbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ingiliz tilini o‘zlashtirish jarayonida visual yondashuvning didaktik ahamiyati tahlil qilindi Vizual vositalar (rasmlar, flashcardlar, multimedia va diagrammalar) o‘quvchilarning leksik, fonetik va kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, vizual materiallar o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirish va dars jarayonini interaktiv tashkil etishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Natijalar vizual yondashuvning ta’lim samaradorligini oshirishda muhim rol o‘ynashini ko‘rsatadi.