MEHNAT SANITARIYASINI TA’MINLASH CHORALARI - Nematjonova Mohina (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ishlab chiqarish sharoitida mehnat sanitariyasini ta’minlash choralari, ish joylarida sog‘lom va xavfsiz muhit yaratish usullari, sanitariya-gigiyena talablarining ilmiy asoslari hamda zamonaviy yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, ishlab chiqarish omillarining inson organizmiga ta’siri va ularni kamaytirish yo‘llari yoritilgan.