TA’LIM MUASSASALARIDAGI AGRESSIV HOLATLAR VA KONFLIKTLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Abdumannopova Zilola; Agzamova Dildora (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik psixologik tavsifi haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushoxadalar o’rin olgan.