OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHDAGI O’RNI - Namozova Mohira; Sattarova Go’zal (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Bolalar ijtimoiylashuv, tarbiya va ta’lim jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola maktab davridagi bolalarni tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta’im jarayonini tashkil etishda o’z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalalariga bagʻishlangan.