PUSHKIN ERTAKLARINING G‘OYAVIY-BADIIY TAHLILI - Odiljonova Mavjuda Adhamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Pushkin ertaklarining g‘oyaviy mazmuni va badiiy xususiyatlari tahlil qilinadi. Unda yozuvchining xalq og‘zaki ijodi an’analariga tayangan holda yaratgan ertaklaridagi obrazlar tizimi, til va uslub, shuningdek, tarbiyaviy ahamiyati ilmiy asosda yoritiladi.