BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARDA MUSTAQIL FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Abdullajonova Shaxnoza Qudratovna; Alijonova Farangiz Ilg’orjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida mustaqil fikrlashni rivojlantirishning samarali usullari va metodlari o‘rganilgan. Maqolada amaliy misollar orqali turli pedagogik yondashuvlar, ijodiy faoliyat va muammoli vazifalarni qo‘llash orqali o‘quvchilarning mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini oshirish usullari yoritilgan.