O‘QUVCHILARDA KREATIVLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mirzaliyeva Saodat Raximjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda kreativlik qobiliyatini rivojlantirishning psixologik asoslari, samarali usullari hamda ta’lim jarayonida ijodiy fikrlashni shakllantirish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi va psixologning kreativlikni rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi.