DARS INTIZOMIGA SALBIY MUNOSABATDA BO‘LGAN BOLALARGA TA’SIR ETISH USULLARI - Jumaniyozova Nargiza Sharipboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada dars intizomiga salbiy munosabat bildiradigan o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik sabablari va samarali ta’sir etish usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi va psixologning hamkorligi asosida muammoni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.