KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH BO‘YICHA OTA-ONALARGA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - Elmurodova Aziza Ahmadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada farzandlarni kasb-hunarga yo‘naltirish jarayonida ota- onalarning psixologik roli, to‘g‘ri yondashuv usullari hamda bolalarning qiziqish va qobiliyatlarini qo‘llab-quvvatlash yo‘llari yoritiladi.