TOʻLA DIFFERENSIAL TENGLAMALAR VA UNGA KELADIGAN TENGLAMALAR - Asadullayeva Soniya; Jo‘rayeva Feruza Baxtiyor qizi; Asadullayeva Soniya O‘rol qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ushbu ishda to‘la differensial tenglamalarning nazariy asoslari, ularning mavjudlik shartlari va yechish usullari bayon etilgan. Shuningdek, to‘la differensial ko‘rinishga ega bo‘lmagan tenglamalarni integrallovchi ko‘paytuvchi yordamida ushbu ko‘rinishga keltirish usullari batafsil tahlil qilingan. Mavzu doirasida amaliy misollar ko‘rib chiqilgan.