MAKTABLARDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH ISHLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH - Gulmurodova Aziza Lapasovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktablarda o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini samarali tashkil etishning psixologik-pedagogik asoslari, zamonaviy yondashuvlari hamda bu jarayonda maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati yoritiladi.