MAKTABDA PSIXOLOGIK XIZMATNING IJOBIY IMIDJINI YARATISH - Umaraliyeva Surayyo Mamarasul qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabda psixologik xizmatning ijobiy imidjini shakllantirishning ahamiyati, unga ta’sir etuvchi omillar hamda amaliyotda qo‘llaniladigan samarali usullar yoritiladi. Shuningdek, psixologning kasbiy faoliyati, muloqot madaniyati va jamoa bilan hamkorligi orqali ishonchli muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.