YOSH DAVRLARIDA BOLALAR PSIXOLOGIYASINING SHAKLLANISHI - Djoraboeva Surayyo Abduholikovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalar psixologiyasining yosh davrlariga xos shakllanish bosqichlari, har bir davrning o‘ziga xos psixologik xususiyatlari hamda rivojlanishga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, tarbiya va ta’lim jarayonida yosh xususiyatlarini inobatga olishning ahamiyati tahlil qilinadi.