OʻSMIRLAR ORASIDA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Toshmuhammadova Marxabo Abduhalim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlar orasida zo‘ravonlik holatlarining kelib chiqish sabablari, psixologik omillari hamda ularni oldini olishning samarali yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, maktab, oila va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi roli tahlil qilinadi.