BOLALARDA KUZATILADIGAN DEVIANT XULQ-ATVORNING PSIXOLOGIK TALQINI - Yakubova Sadoqat Husanboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda deviant xulq-atvorning mohiyati, uning psixologik sabablari hamda yuzaga kelish omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, deviant xulq- atvorni aniqlash, oldini olish va bartaraf etishning psixologik usullari yoritiladi.