OʻQUVCHILAR TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Xudoynazarova Zaynab Normoʻminovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda tafakkurni shakllantirish jarayoni, uning psixologik asoslari hamda ta’lim jarayonida fikrlashni rivojlantirishning muhim usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning mustaqil va tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishning dolzarb masalalari tahlil qilinadi.