BOLALARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISHI HAMDA ULARNI TARBIYA QILISHNING MUHIM VAZIFALARI - Raxmonova Shoxista Raxmatjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarning psixologik rivojlanish jarayoni, ushbu jarayonga ta’sir etuvchi asosiy omillar hamda ularni tarbiyalashning muhim vazifalari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bola shaxsini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi.