PEDAGOGLARDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Umarova Naima Olimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada pedagoglarda kreativlikni rivojlantirishning zamonaviy psixologik usullari, ularning kasbiy faoliyatdagi ahamiyati hamda innovatsion yondashuvlar orqali ijodiy fikrlashni shakllantirish masalalari yoritiladi.