STRESSNI BOSHQARISH MODELI - Ergasheva Eʼtibor Baxtiyorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda stress tushunchasi, uning kelib chiqish sabablari hamda stressni boshqarishning zamonaviy psixologik modeli yoritiladi. Shuningdek, shaxsning emotsional barqarorligini ta’minlash va stressli vaziyatlarga moslashish usullari tahlil qilinadi.