OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA GIYOHVANDLIKNI OLDINI OLISH - G'offorova Gulchehraxon Abdumannon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar o‘rtasida giyohvandlikning kelib chiqish sabablari, uning psixologik va ijtimoiy oqibatlari hamda oldini olishning samarali yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, profilaktik ishlarning maktab, oila va jamiyatdagi ahamiyati tahlil qilinadi.