UNLI VA UNDOSH TOVUSHLARNI O’RGATISHDA ORFOGRAFIK MASHQLARNI TASHKIL ETISH - Abdumannobova Gulbaxorxon Ismoil qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Maqolada unli va undosh tovushlarni o’rgatish jarayonida orfografik mashqlarni tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari ko’rib chiqiladi. Ushbu mashqlarning o’quvchilarning savodxonligini oshirishdagi ahamiyati, to’g’ri yozish ko’nikmalarini shakllantirishdagi o’rni tahlil qilinadi.