FARHOD VA SHIRIN DOSTONIDAGI OBRAZLARNING QIYOSIY TAHLILI - Temirova Ruxshona Rustam qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola Alisher Navoiyning ijodi haqida qisqacha ma’lumot va uning qalamiga mansub ’’ Xamsa’’sining ikkinchi dostoni bo’lmish ’’Farhod va Shirin’’dostonidagi obrazlarning qiyosiy tahliliga bag’ishlanadi.Bu maqolada ijodkor va obrazlar haqida qisqacha ma’lumot berib o’tiladi.