MAKTAB O’QUVCHILARI ORASIDAN “KORREKSION GURUH”GA KIRUVCHI O’QUVCHILARNI ANIQLASH VA ULAR BILAN ISH TASHKIL ETISH - Xo'shboqov Muxiddin Ravshanovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktab o’quvchilari orasidan “Korreksion guruh”ga kiruvchi o’quvchilarni aniqlash va ular bilan samarali ish tashkil qilish bosqichlari haqida fikrlar keltirilgan.