DINIY TARBIYA-PSIXOLOGIK BARQARORLIK NEGIZIDIR - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Bu maqolada ta’limda tarbiyaviy jarayonlarga alohida e’tibor qaratilishi lozimligi va tarbiyani mustahkamlovchi fikr mulohaza va takliflar yoritilgan