TARBIYAVIY TA’SIR ETUVCHI MANBALARNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Maxkamova Ra'noxon Bakirbayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada islomda ta’lim-tarbiya masalalarining yortilishi va izohiga to’xtalib o’tilgan. Tarbiyaviy fikr mulohazalar keltirilgan.