MAKTAB O`QUVCHILARI VA O’QITUVCHILARIGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISH SAMARADORLIGI - Astanova Gullola Asatullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqola orqali maktabdagi psixologlarning ish faoliyati, ularning rejadagi mashg’ulotlari va maktab hayotidagi amaliyotchi psixologlarning o’rni xaqida batafsil yoritib o’tadi.