O’SMIRLARNING KASB TANLASHDAGI QO’RQUVINI YENGISHDA PSIXOLOGIK TAVSIYALAR - Xushvaqtova Feruza Mustafoyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’smirlik davrining o’ziga xos psixologik xususiyatlari va bu davrda ijtimoiy qo’rquvning yuzaga kelish sabablari, shu bilan birgalikda o’smirlik davrida yuzaga keluvchi ijtimoiy qo’rquv holatlarini oldini olish va bartaraf etishda psixolog hamda ota-onalarga amaliy tavsiyalar berilgan.