O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI O‘RTASIDAGI EMOTSIONAL MULOQOTNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Amirova Nodira Shamshiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi emotsional muloqotning mohiyati, uning psixologik asoslari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ijobiy emotsional muloqotning o‘quvchilarning motivatsiyasi, o‘z-o‘zini baholash jarayoni va shaxsiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi.