MAVZU: TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSALARIDA RAQAMLI KOMPЕTЕNSIYALARINI RIVOJLANTIRISHNING TASHKILIY- PЕDAGOGIK OMILLARI TAHLILI. - Jabborov Yusufjon Yunusovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli tеxnologiyalarning jadal rivojlanishi, ularning inson hayoti va faoliyatidagi rolining oshishi munosabati bilan uning mohiyatini, darajasini shakllantirish va baholash usullarini aniqlash masalalari dolzarb. Raqamli kompеtеnsiya raqamli tеxnologiyalar muhitda oliy ta’lim muassasalari o’qituvchisining muhim kasbiy xususiyati ekanligi haqida xulosa qilamiz.