TOVUSH TALAFFUZINI SHAKLLANTIRISHNING BOSQICHLARI VA USULLARI - Maxmudova Dildora Tursunovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tovush talaffuzini shakllantirish jarayonining asosiy bosqichlari hamda samarali usullari ilmiy tahlil qilinadi. Talaffuz ko‘nikmalarining rivojlanishida nazariy va amaliy metodlarning integratsiyasi, fonetik-orthoepik xatolarni bartaraf etish usullari, shuningdek, pedagogik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi. Maqola tilshunoslik, pedagogika va psixolingvistika sohalarining metodologik yondashuvlarini uyg‘unlashtirishga qaratilgan bo‘lib, tovush shakllantirish jarayonining murakkabligi va individual xususiyatlari e’tiborga olinadi. c