ГАЗОБЛОКДАН ТИКЛАНГАН ТАШҚИ ТЎСУВЧИ КОНСТРУКЦИЯНИНГ ИССИҚЛИК ҲИМОЯСИНИНГ ҲИСОБИ. - С.А. Ходжаев; Абдирайимов Ю.М (TADQIQOTLAR, 2025)
Aннотация: Мақолада кўп қаватли уйларни барпо этишда қўлланилаётган деворбоб ва иссиқлик изоляцияловчи материаллар (газоблок ва базалт толаси асосидаги минерал пахта плиталар) асосидаги ташқи тўсиқ конструкцияларининг иссиқлик техникасининг ҳисоби келтирилган.