O‘ZBEKISTON IQLIM SHAROITLARIGA MOS KELADIGAN TASHQI TO‘SUVCHI KONSTRUKSIYALARINING OPTIMAL YECHIMLARI - Abdirayimov Yusufbek Murod o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O’zbekiston iqlim sharoitlariga mos ko’p qavatli turar- joy binolarining tashqi to’suvchi konstruksiyalarining optimal yechimlari va tashqi to’- suvchi konstruksiyalarda gazobeton bloklari va bazalt tolasi asosidagi plitalardan samarali foydalanish to’g’risida so’z boradi.