MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MASHGʻULOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARNING NUTQINI O‘STIRISH NAZORAT QILISH VA TASHKILLASHTRISH - Normirzayeva Shaxnoza Xoshimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va nutq madaniyatini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, boshqaruv ta’lim sifatini nazorat qilish va boshqarishtashkil qilish xususida fikr bayon etilgan.