ELEKTRON JADVAL MUHARRIRLARI. MS EXCEL DASTURI - Qobiljonova Mavludaxon Qobiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada elektron jadval muharrirlarining ahamiyati, ularning imkoniyatlari hamda MS Excel dasturining asosiy funksiyalari haqida so‘z yuritilgan. Shuningdek, Excel dasturining ta’lim jarayonida, xususan musiqa ta’limi yo‘nalishida qanday qo‘llanilishi mumkinligi tahlil qilingan. Maqola orqali talabalarda elektron jadval muharrirlari bilan ishlash ko‘nikmalarini shakllantirishga, axborotni tahlil qilish va tizimlashtirishni o‘rganishga yordam beriladi.