O‘SMIR YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA AGRESSIYA VA UNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Xalimova Muattarxon Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘smirlardagi agressiya nafaqat pedagoglar va psixologlar, balki butun bir jamiyat uchun birmuncha o‘tkir muammolardan biri hisoblanadi. Inson hayotining ijtimoiyiqtisodiy sharoitlari, hayotning yuqori ritmi, shaharlarning zichligi, ortib borayotgan axborot vositalari insonlar psixik holatiga o‘z ta’sirini ko‘rsatmoqda.