SOLIQ SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA KPI TIZIMINING ROLI - O.X.Maxmudov; M.N.Orziqulova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada soliqtizimining davlat iqtisodiyotidagi o’rni va uning samaradorlihini oshirishda KPI tizimining ahamiyati yoritilgan. Maqola KPI tizimining soliq organlarida qo’llanilishi, korrupsiyani kamaytirishdagi roli haqida so’z yuritilgan.