BUGUNGI KUNDA ZO‘RAVONLIKKA QARSHI KURASHISHNING QONUNIY ASOSLARI - Azimova Nilufar Djobborovna; Rejabbayeva Umida Abdulxamidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi dolzarb muommo zo’ravonlikka chek qo’yishdagi davlat siyosati va qonunchilikdagi yangiliklar haqida fikrlar yoritilgan