OʻQITUVCHI KASBINING PSIXOLOGIK QIYINCHILIKLARI - Boboxonova Shohida Qosimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘qituvchi kasbida uchraydigan psixologik qiyinchiliklar, ularning sabablari hamda pedagog faoliyatiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, ushbu muammolarni bartaraf etishning samarali psixologik yo‘llari tahlil qilinadi.