SHARQ MUTAFAKKIRLARINING BOLA TARBIYASI HAQIDAGI PSIXOLOGIK FIKRLARI - Mamasodiqov Bahromjon To'lanboy o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda Sharq mutafakkirlarining bola tarbiyasi haqidagi qarashlari, ularning psixologik g‘oyalari hamda tarbiya jarayonida shaxs rivojlanishiga ta’siri yoritiladi.