PSIXOLOGIYANING VUJUDGA KELISHI - Xo’jayev Avazxon Bozorovich (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda psixologiya fanining shakllanish tarixi, uning falsafa va tabiiy fanlardan ajralib chiqishi hamda mustaqil ilmiy yo‘nalish sifatida rivojlanishi yoritiladi.