OʻQUVCHILARDAGI QIZIQISHLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Eshbekova Sanobar Kabulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda o‘quvchilardagi qiziqish tushunchasi, uning psixologik xususiyatlari, shakllanish bosqichlari hamda ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi.