JAMIYATDA PSIXOLOG SHAXSINING SHAKLLANISHIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Joʻrayeva Jumagul Maxkamovna; Ramazonova Dildora Subhonovna; Sayliyeva Maxfuza Ne‘matovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda jamiyatda psixolog shaxsining shakllanishi jarayonida uchraydigan dolzarb muammolar, ularning sabablari hamda zamonaviy yechim yo‘llari yoritiladi.