OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA QIZIQISHLARINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Ashuraliyeva Munojatxon Abduraximovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda kasb-hunarga qiziqishni shakllantirish va rivojlantirishning psixologik asoslari, samarali usullari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi.