OʻQUVCHILARDA AGRESSIVLIKNI YUZAGA KELISH SABABLARI VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Avezova Sanobar Xodjabekovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda agressiv xulq-atvorning paydo bo‘lish sabablari, uning psixologik va ijtimoiy omillari hamda agressiyani kamaytirish va oldini olishning samarali usullari yoritiladi.