KICHIK MAKTAB YOSHIDA BOLALAR RUHIYATINING SHAKLLANISHI - Jumayeva Jamila Rustamovna. (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda kichik maktab yoshidagi bolalar ruhiyatining shakllanish jarayoni, psixologik xususiyatlari hamda bu davrda ta’lim va tarbiyaning o‘rni yoritiladi. Shuningdek, emotsional, ijtimoiy va aqliy rivojlanishning asosiy omillari tahlil qilinadi.