KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - Musurmonova Mohichehra Gʻulomjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda kichik maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlari, ularning aqliy, emotsional va ijtimoiy rivojlanish jarayonlari hamda ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘ziga xos jihatlar yoritiladi.