BOLALARNI MAKTABGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH - Tojiyeva Gulzoda Raximboyevna; Matchanova Xosiyat Matnazarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda bolalarni maktabga psixologik tayyorlash jarayoni, uning asosiy bosqichlari hamda bu jarayonda oila va tarbiyachilarning o‘rni yoritiladi. Maktabga tayyorgarlik bolaning emotsional barqarorligi, ijtimoiy moslashuvi va bilish jarayonlarining rivojlanishi bilan bog‘liq muhim bosqich hisoblanadi. Maqolada psixologik tayyorgarlikni shakllantirish usullari va amaliy tavsiyalar beriladi.